Denne gangen hadde jeg noen rester i kjøleskapet og bestemte meg for å lage en enkel gulrotkake.
Oppskriften er enkel, man tar bare Oppskrift: Gulrotkake i langpanne og deler oppskriften på 3.
Det gir denne oppskriften:
Bunn:
2 egg
2 dl sukker
1 dl nøytral olje
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 ts bakepulver
1 ts natron
2 dl hvetemel
200 gram finraspet gulrot (ca 800-900 gram urensket)
Glasuren ble kun en vanlig smørkrem da jeg ikke hadde noe kremost i kjøleskapet.
Glasur:
100 gram smør
200 gram melis
Melisen min ble laget av sukker som ble kjørt i blenderen, siden jeg ikke hadde melis.
Følg fremgangsmåten i Oppskrift: Gulrotkake i langpanne og bytt ut langpanna med en springform.
Da får du en slik kake:
God mandag!
datafrue
7. februar 2013 at 19:39
Lenge siden det har vært aktivitet her. Hvor er du husfar? 😉